دسته : مدیریت
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 3126 KB
تعداد صفحات : 166
بازدیدها : 404
برچسبها : مدیریت آموزشی
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلاین مجموعه مناسب دانشجویانی است که در حال تحقیق و پژوهش پیرامون موضوع مدیریت آموزشی می باشند. در این پکیج ده مقاله قرار دارند که لیست آنها و بخشی از متن برخی مقالات در زیر آورده شده است.
اولویت بندی و تعیین مهم ترین عوامل آموزشی موثر بر بهره وری دانشگاه ها به روش تصمیم گیری گروهی
تاثیر مشاوره گروهی به شیوه راه حل محور بر کاهش استرس شغلی کارکنان زن بنیاد علمی آموزشی قلم چی
برنامه های درسی تلفیقی، رویکردی متفاوت با برنامه های درسی موضوع محوری/ دیسیپلینی (شیوه سنتی)
رابطه سبک های هویت، بهداشت روانی دوران بلوغ، افسردگی و موفقیت تحصیلی در دانش آموزان پسر دبیرستانی قم
طراحی الگوی مطلوب تربیت هنری در دوره ابتدایی
تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) بر هویت دانشجویان
طراحی مدل تعیین میزان پذیرش دانشجو بر حسب گروههای آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی
کاربرد آزمون جدید شخصیتی نئو (neo) و بررسی تحلیلی ویژگی ها و ساختار عاملی آن در بین دانشجویان دانشگاههای ایران
اعتبارسنجی و تضمین کیفیت در نظام آموزش عالی سوئیس
بیوریتم و عملکرد تحصیلی (مطالعه موردی در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه)
بخشی از متن مقالات
در این تحقیق، عوامل مختلف آموزشی که در برنامه ریزی بهبود بهره وری دانشگاه ها موثر هستند و در تحقیقات قبلی شناسایی شده اند، به روش تصمیم گیری گروهی، به صورت زوجی مورد مقایسه قرار گرفته و اهمیت نسبی هر عامل آموزشی نسبت به سایر عوامل تعیین و این عوامل رتبه بندی شده اند.
هدف از حل این پژوهش بررسی تأثیر مشاوره گروهی به شیوه راه حل محور بر کاهش استرس شغلی کارکنان زن بنیاد علمی آموزشی قلم چی است. جامعه مورد مطالعه شامل کلیه کارکنان زن بنیاد علمی آموزشی قلم چی در سال 88 بود.
از عوامل مهم در کارایی و اثر بخشی هدفهای آموزش و پرورش برنامه های درسی است. شواهد نشان می دهد که برنامه های درسی متداول منجر به یادگیری انفعالی در دانش آموزان می شود در این مقاله ویژگی های برنامه های درسی موضوع محور و رشته ای شیوه سنتی بررسی و انتقادهای وارد به آن مطرح شده است. هم چنین ویژگی های برنامه های درسی تلفیقی و پاره ای انتقادهای مطرح شده در مورد آن تبیین گردیده است. نتیجه بررسی و مقایسه آن است که تأکید انحصاری بر هر کدام از برنامه ها مشکل قطبی شدن را در پی خواهد داشت. بنابراین در برنامه درسی به هر دو نوع تجربیات رشته ای و غیر رشته ای باید توجه شود.
هدف از تحقیق حاضر تعیین رابطه بین سبک های هویت، بهداشت روانی دوران ، بلوغ افسردگی و موفقیت تحصیلی در دانش آموزان پسر دبیرستانی قم است جامعه مورد مطالعه شامل 16813 دانش آموز پسر دبیرستانی شهر قم در سال تحصیلی 87-86 است و نمونه مورد مطالعه شامل 260 دانش آموز می باشد که با استفاده از نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند.
عدم تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته های مختلف یک واحد دانشگاهی با توجه به امکاناتشان و از طرف دیگر عدم افزایش شهریه دانشگاه آزاد متناسب با نرخ تورم در سال های اخیر، باعث به وجود آمدن مشکلات چدی برای مدیران اکثر واحدهای دانشگاهی گردیده است. این پژوهش با استفاده از برنامه ریزی عدد صحیح با هدف حل مشکل مالی واحدهای مذکور، مدلی را در دو مرحله با روش اکتشافی در مرحله اول و روش تجربی در مرحله دوم طراحی و پس از اعتبارسنجی با استفاده از نرم افزار لیندو در یک محیط واقعی به اجرا گذاشته شد. نتایج نشان داد که درآمد حاصل از شهریه واحد دانشگاهی مورد نظر، حداقل %10 افزایش داشت، که این میزان می تواند نقش مهمی در توسعه کیفی و کمی دانشگاه داشته باشد.
مقاله حاضر درپی تعیین رابطه بین تغییر در سطح نمرات و چرخه های زیست آهنگ (بیوریتم) دانشجویان می باشد. گروه مورد مطالعه در این پژوهش شامل تعداد 384 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه می باشند که حجم آن بر اساس جدول مورگان تعیین شده و از روش تصادفی طبقه ای انتخاب شده اند. با استفاده از نرم افزار رسم نمودارهای زیست آهنگ برای روزهای امتحانات گروه نمونه با توجه به تاریخ برگزاری امتحان و تاریخ تولد آنها نمودارهای زیست آهنگ رسم شده است. برای تعیین نمره امتحان، تاریخ برگزاری امتحان و تاریخ تولد اعضای نمونه به آرشیو واحد امتحانات دانشگاه مراجعه شده است. ترکیبهای مختلف چرخه های زیست آهنگ به شش گروه مختلف تقسیم شده و نمره هر یک از دانشجویان متناسب با هر یک از این ترکیب ها ثبت و سپس نمره امتحان و ترکیب چرخه ها در هر امتحان توسط نرم افزار spss مورد تحلیل قرار گرفته است. برای پاسخ به سؤالهای تحقیق از روش تجزیه واریانس و آزمون تعقیبی lsd استفاده شده است . نتیجه حاصل از تحلیل اطلاعات جمع آوری شده نشان میدهد که بالاترین سطح نمرات دانشجویان مربوط به زمانهایی است که چرخه ذهنی دانشجویان به تنهایی یا به همراه سایر چرخه ها بالاتر از خط صفر قرار داشته است.
خرید و دانلود آنی فایل